16 Aralık 2016 Cuma

LR' a Birde Bu Açıdan Bakalım !!!

LR ' ın iş fırsatından bahsettiğim arkadaşlarımdan bazıları       
"LR' a geçsem mi? , LR işini düşünüyorum ama şimdi değil; sorunlarım var onları bir halledeyim sonra başlarım, LR evet güzel bir iş fırsatı ama benim çevrem yok, LR' a iş ortağı olma konusunda tereddütlerim var dolandırılır mıyım" gibi sözler ile gelmektedirler. 
Oysa ki her şeyde olduğu gibi da Vakit Nakittir. 


Niye mi?  bu konuya değinmek istedim. Çünkü yukarıdaki bahanelerle çok vakit kaybedilmektedir. 

LR şirketi; yaklaşık olarak 30 yılda 30 farklı ülkede (ki istediğiniz ülkeden iş ortağı olma şansınızda var.) sürekli cirosunu büyüterek faaliyet göstermesine rağmen Türkiye' de yaklaşık 4 yıldır var ve yaklaşık 2 yıldan beri aktif olarak duyulmaya ve hızla yayılmaya başladı. Bu demek oluyor ki , Türkiye' de ayak basılmamış daha çok yer var.     
      
Ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim önceden iş ortağı olanların iş ortağı yapma konusunda sarf edecekleri çaba sonradan iş ortağı olanlara göre daha az olacağı aşikardır.

Nereden veya kimden iş ortağı olduğunuzun da önemi yok. Önemli olan yine de hiç bir şey için geç kalınmış olmadığını söylemeliyiz LR ' da...Çünkü iş ortağı olacak daha  bir sürü insan var Türkiye' de
Hayalleriniz için kendiniz için çocuklarınız sevdikleriniz için geç kalmayın bence.

Mutlaka LR' ı iş olarak yapmak isteyenler çıkacaktır. Önemli olan bu insanları bulmak ve iş fırsatından bahsetmek hepsi bu kadar.

Zaten LR' da yaptığımız; ürünleri indirimli kullanmak ve ürünleri kullanırken firmanın bize sunmuş olduğu kazanç sisteminden de faydalanmak. 

Yoksa işimiz katalogculuk veya ürün satışı olsaydı LR değil başka bir şey alıp satardık veya yapardık. O nedenle LR' ın iş fırsatını görüp yapmak isteyenlere tavsiye ediyoruz. 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder