13 Temmuz 2016 Çarşamba

Aloe Vera Box Set (Acil Durum Seti) Nelere İyi Geliyor ?


LR' ın en çok satan ve sevilen ürünü Aloe Vera Box Set' in içinde yer alan Aloe Vera Acil Durum Spreyi, Aloe  Vera Konsantre Jel ve Aloe Vera Propolis Krem pek çok cilt rahatsızlığına iyi geliyor:

Kaşıntı, Sinek Isırması, Cilt Alerjisi: Sprey ve konsantre yeterli, Bazı durumlarda sadece sprey tek başına alerjiyi kesebiliyor. İstenilen sıklıkta kaşıntıyı gidermek için kullanılır.

Yara, yanık, çarpma, vurma, burkulma, morarma: Sprey, konsantre ve probolis sırasıyla istenilen ve ihtiyaç duyulan sıklıkta kullanılır.

Hemoroid: Konsantre jel aluminyum folyoya sıkılır ve fitil şeklinde rulo yapılıp buzlukta dondurulur ve fitil olarak kullanılır.

Uçuklarda: Propolis krem uçuklu bölyeye sıkça sürülür. Özellikle uçuk çıkacağı hissedilince kullanılırsa uçuğu söndürebilir.

Nasır ve topuk çatlaklarında: Gece yatmadan önce, sprey, konsantre, probolis sırayla uygulanır ve çorap giyilip yatılır.

Ayak mantarı, tırnak mantarı: Microsilver ayak kremi öncesi sprey kullanılabilir.

Cilt lekeleri, sivilce izleri, güneş ve hamilelik lekeleri: sprey ve konsantre yalnızca geceleri bu sırayla sürülüp yatılır.

Sedef hastalığı: Sprey, konsantre ve probolis krem bu sırayla kullanılır. Sedef hastalığında bu set ile ilerleme kaydeden bir çok insan bulunmaktadır.

Pişiklerde: Propolis krem öncelikle yetişkinler için sonrada çocuklar için kullanılabilecek çok etkili bir kremdir.

Yüz veya vücuttaki kılcal damarlar: Konsantreyi buzdolabında soğutup uygulama çok etkili sonuçlar vermektedir.

El kremi olarak: Propolis özellikle aşırı kuruluk problemi olan eller için uygundur.

Saç dibi egzamaları, saç kıran, saç dibi kaşıntıları: Microsilver şampuanla birlikte duş sonrası saç diplerine sprey kullanmak da çok etkili ve rahatlatıcı etki gösterir ve saç kaşıntılarında etkilidir.




LR ürünleri ile ilgileniyorsanız,  Ücretsiz üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla kota şartı olmadan satışınızı yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. (Ürün satışından %40 kar elde ederken bunun yanında  LR' ın belirlemiş olduğu yüzdelik dilimine göre ayrıca prim alırsınız.)



İletişim Sayfasından bilgi almak için ulaşabilirsiniz. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder