9 Temmuz 2016 Cumartesi

ZEITGARD 2 YÜZ YAŞLANMA KARŞITI


DOĞAL FİZYOLOJİK SÜREÇLERİ TEMEL ALIR



Bireysel faktörleri (uyku eksikliği, nikotin, stres, kötü beslenme, güneş ışınlarına maruz kalma ve daha fazlası) ve doğal yaşlanma sürecine bağlı olarak çizgiler oluşur ve pürüzsüz ve parlak cildin yok olması kaçınılmazdır.
Yeni ZEITGARD 2 bu konuyla ilgili olarak şunları gerçekleştiriyor: Farklı yaşlanma karşıtı ürünler yalnızca cildin en üst katmanına (epidermise) ulaşırken, ilave bakım ürünleri ve aletli (cihazlı) bakım cildin en derin katmanlarına kadar ulaşabilir. Yani daha genç görünen bir cilt elde etmek için öncelikle kolajen ve elastin üretiminin merkezi olan dermise tedavi uygulamak ve bakım yapmak gerekir.
Kolajen ve elastin cilde elastikiyet ve sıkılık veren cildin kendi ürettiği maddelerdir.

ZEITGARD 2 TEKNOLOJİSİ

ZEITGARD 2 optimum bir cilt bakımı için cihazlı kozmetiğin yenilikçi ve yeni ürünüdür. Cildin yoğun ve derinlemesine bakım yapmayı mümkün kılar.
ZEITGARD 2' nin merkezi parçası, yaşlanma görülen bir cildin bakımı için yenilikçi teknolojinin en iyi şekilde kullanılabildiği paslanmaz çelik plakadır.
Bu noktada getirilen yenilik termik-teknolojiyle titreşimin kombinasyonudur. Bir düğmeye basılacak bu paslanmaz çelik plaka 42 dereceye kadar ısıtılır ve 5 dereceye kadar soğutulur. Ayrıca titreşim opsiyonu cildin canlandırılmasını sağlar.

DOĞAL, YENİLİKÇİ ETKİ PRENSİBİ

ZEITGARD 2, termik-teknolojiyle titreşimin beraber kombinasyonundan yararlanır. Bunlar dermo-teknoloji alanında bilinen, cildin kendi süreçlerini ve uyumlaştırıcı reaksiyonları baz alan prosedürler ve tekniklerden ikisidir.
ZEITGARD 2, tam da bu prosedür ve teknikleri bünyesinde barındırır. Isı fazında porlara sinyal gönderilerek cilt yüksek ısıya ulaştırılır. Görünen dış ısı çok yüksektir ve cilt kendini soğutmak ister. Isıyla bağlantılı olarak gözenekler açılır. Tam da bu noktada aynı zamanda uygulanmakta olan ZEITGARD anti-age (yaşlanma karşıtı) ürünlerin etken maddeleri gözenekler arasından cilt katmanlarına nüfuz ettirilir.
İkinci adımca ZEITGARD 2' nin soğuk fazı cildin ikinci koruyucu reaksiyonuna işaret eder. Sağladığı soğutmayla cilt sıcaklığı düşük ısılarak kadar indirilir ve cilt soğuma etkisiyle karşı karşıya bırakılır. Bununla bağlantılı olarak gözeneklere kapanması için sinyal gönderilir. Çoktan cilde gönderilmiş olan yaşlanma karşıtı ürün pratik şekilde hapsedilir. Bu etki, ZEITGARD 2' nin titreşim fonksiyonuyla güçlendirilir. Böylece ciltteki ince kan damarlarının stimüle edildiği mikro sirkülasyonla bağ dokuları doğrudan uyarılır. Cildin kendine ait yenileyici maddeleriyle birlikte cildin besin desteği optimize edilir ve aynı zamanda zararlı maddeler cilt katmanlarından uzaklaştırılır.
Diğer yandan titreşim, ürünü cilt katmanlarında daha derine iletir. Etken maddeleri cilde uyguladıktan sonra faydalı hale getirir. Böylece bu maddeler cildin derinlerine daha iyi şekilde iletir. Titreşim, bu iletimi şüphesiz ki yalnızca ciddi oranda yüksek ve uygun etkide bir frekans kullanarak simüle eder. Ayrıca etken maddeler belirgin şekilde cildin derinliklerine gönderilir ve hücreleri birbirine bağlayan epidermis katmanında daha hızlı şekilde emilir.



ZEITGARD 2 FAYDALARI

* Cildin ihtiyaçlarına risksiz ve kalıcı yaşlanma karşıtı çözüm.
* Hızlı ve kolay uygulanabilirlik
* ZEITGARD 2 ve yararlanılan teknoloji cildin fizyolojik özelliklerini baz alır.

ZEITGARD 2 KANITLANMIŞ ETKİ

LR' ın talebiyle gerçekleştirilen ve önde gelen Alman Kozmetik Test Enstitülerinden biri olan Dermatest tarafından yürütülen çalışmalar gösteriyor ki; kullanıcıların %95' i ZEITGARD 2' yi kullandıklarında etken maddelerden optimum düzeyde yararlanmışlardır.


İLGİLİ VİDEOLAR

 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder